Neliön purkkia Box Tins voi

Neliön purkkia Box Tins voi

Mukautetun moon Tin ruudut 4 Väritulostus neliön keksit Tin kuvaus: tinan neliön MK-2083 4 Väritulostus. , jota voidaan käyttää keksi ja lahja paketti, Kaikki kansi rim ovat roll sisällä, houkutteleva ja korkealuokkaiset design ovat tervetulleita monet ostajat. Meistä MEIKO PURKKIA teollisuuden...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

MukautettuMoonTin ruudut

4 väritulostustaSquareKeksit Tina laatikko

Nimikenro:MK-2083
Preeglaus:131.2X116.2X37HMM
Preeglaus:Ei
Tulostus:CMYK

                                 

 

Kuvauksessa/valvonta:

MK-2083 4 väritulostustaSquareTina laatikko ., jota voidaan käyttää keksi ja lahjaPaketti,KaikkiettäkansiRIM ovat rollsisällä, houkuttelevaja korkealuokkaiset design monet ostajat.


Tietoja meistä

MEIKO PURKKIA INDUSTRIES CO LTD perustettiin vuonna 2005, erikoistuneet valmistus erilaisia tin pakkaus, tuotteita käytetään lähinnä suklaata, karkkia, keksejä, Kahvin ja myös lahja, kosmetiikka, jne. MEIKO vahvistaa ja kattaa vahva yritysten perusarvo pyrkiessään työtä huippuosaamista korkea suhteessa kirjoittamia. Tuotteemme ovat pääasiassa viedään Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

image003(001).jpg

Ota yhteyttä:

TEl: 0086-769-8132 3888

FAX: 0086-769-8132 3999

Sähköposti:tutkimus@meikotins.cn

Web-sivusto:www.meikotinbox.com

Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbian Village,

Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina

 

Tukku laadukkaita kuuma myynti ilmatiivis kierroksen karkkia aihiona suklaa tin varastointi säiliö ammatillinen pyöreä purkkia valmistajat ja toimittajat täällä MEIKO. Meillä SEDEX tarkastaa ja BRC hyväksytty tehdas palveluksessasi. Osien tuotannon tukeminen voi Tarjoamme myös Räätälöidyt tuotteet puolestasi.Yhtenä johtavista Tin rasioissa valmistajien ja toimittajia Kiinassa olemme varustettu SEDEX tarkastettu ja hyväksytty BRC tehdas palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut meidän Square purkkia laatikko tölkit voi haluta olla tukku laatutuotteitamme. Henkilökohtaista palvelua ja Räätälöidyt tuotteet Ilmoita meille tiedot nyt.
Hot Tags: Neliön purkkia ruutuun tölkit voi, Kiina, valmistaja, toimittaja, tehdas, tukku mukautetun, custom, SEDEX tarkastuksen BRC hyväksytty
Pari:Neliön purkkia Box Tins tölkit voi Seuraava:Rautalaatikon

Tutkimus

You Might Also Like