Square Tin Box Tin Kannet Comestic Toy Package

Square Tin Box Tin Kannet Comestic Toy Package

neliön karsin laatikko ja myynninedistämistarkoituksellinen comestic Tin can Kuvaus: MK-1033, tins laatikko valmistettu 0,23 tinplate, kansi ja pohja tela ulospäin, Tämä laatikko voidaan käyttää comestic ja lelu paketti. Tyylikäs muotoilu ja näyttävät hyvin muotia. Tämä laatikko laatikko on suosittua useimmille asiakkaille. Tietoa meistä MEIKO TINS ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Square tins laatikko ja myynninedistämistarkoituksessa comestic Tin can

Tuote nro: MK- 1033
Koko: 120X120X50 HMM (korkeudensäätö)
Kohokuviointi: HYVÄKSYÄ
tulostus: CMYK  

  Kuvaus :

MK- 1033 , tasoleipä, joka on valmistettu 0,23 pintalevystä, kansi ja pohjapuristin ulospäin   , Tämä laatikko voidaan käyttää comestic ja lelu paketti.   Tyylikäs muotoilu ja näyttävät hyvin muotia. Tämä laatikko laatikko on suosittua useimmille asiakkaille.

Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon pyrkimys työn huippuosaamiseen kunnioittavasti asiakkaitamme kohtaan. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois - Amerikkaan, ja   Euroopassa.

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yksi johtavista Square Tin Box -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut neliön tin box tin tölkit comestic lelu paketti, ole hyvä ja tukku meidän laadukkaita tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: neliön tina laatikko tin tölkit comestic lelu paketti, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöityjä, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Yksinkertainen kansi neliön keksi Tina-ruutuun Seuraava:Square Tins Box voi Comestic paketti

Tutkimus

You Might Also Like