Neliön purkkia Box voi Comestic ja Bisduit

Neliön purkkia Box voi Comestic ja Bisduit

Square purkkia ruutuun ja myynninedistämistarkoituksessa comestic keksi aihiona kuvaus: MK - 2175, peltipurkkeja laatikko tehty 0.23 läkkipelti, kansi ja pohja roll ulospäin, peltipurkkeja laatikko voidaan käyttää comestic ja keksi paketti. Ttractive suunnittelu ja näyttää erittäin muoti. Valintaruudun tölkit ovat hyvin suosittuja useimmat asiakkaat...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Neliön purkkia ruutuun jaKampanjakoodi comestic keksi Tinvoi 

Nimikenro:MK-1010
Pinta-ala:75 X 75 X 98 HMM(korkeus säädettävissä)
Preeglaus:HYVÄKSYÄ
Tulostus:CMYK 


Nimikenro:

MK-2175

Pinta-ala:

107 X 73 X 60 HMM(korkeus säädettävissä)

Preeglaus:

HYVÄKSYÄ

Tulostus:

CMYK 

Kuvaus:
MK-2175, peltipurkkeja laatikko on valmistettu 0.23 läkkipelti, kansi ja pohja rollulospäin , Peltipurkkeja laatikko voidaan käyttää comestic ja keksi paketti. Attractive suunnittelu ja näyttää erittäin muoti. Tämä tölkit ovat hyvin suosittusuurin osaAsiakkaat.

Tietoja meistä
MEIKO PURKKIA INDUSTRIES CO LTD perustettiin vuonna 2005, erikoistuneet valmistus erilaisia tin pakkaus, tuotteita käytetään lähinnä suklaata, karkkia, keksejä, Kahvin ja myös lahja, kosmetiikka, jne. MEIKO hyväksyä ja käsittää vahva yritysten perusarvo pyrkiessään työtä huippuosaamista korkea suhteessa meidäncustomers. Tuotteemme ovat vienti Pohjois-Amerikkaan ja Euroopassa. 

 

Ota yhteyttä:
Puh: 0086 769 8132 3888
Faksi: 0086 769 8132 3999
Sähköposti:Inquiry@meikotins.CN
Web-sivusto:www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbian Village, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yhtenä johtavista Square Tin laatikot valmistajien ja toimittajia Kiinassa olemme varustettu SEDEX tarkastettu ja hyväksytty BRC tehdas palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut meidän aukiolla purkkia laatikko voi comestic ja bisduit, haluta olla tukku laadukkaita tuotteita. Henkilökohtaista palvelua ja Räätälöidyt tuotteet Ilmoita meille tiedot nyt.
Hot Tags: neliö laatikko voi comestic ja bisduit, Kiina, valmistajien, toimittaja, tehdas, tukkukauppa, räätälöidyt, custom purkkiin SEDEX tarkastuksen BRC hyväksytty
Pari:Square Tins Box voi Comestic paketti Seuraava:Neliön purkkia Box Tins tölkit voi

Tutkimus

Saatat myös pitää