Square Tin Can

Square Tin Can

MK-2175, kotelo laatikosta, joka on valmistettu 0,23 pintalevystä, kansi rullasta ja pohjalevyä sisälle, Tins laatikkoa voidaan käyttää comestic ja keksi paketti. Houkutteleva muotoilu ja näyttävät hyvin muotia. Tämä tins laatikko on suosittua useimmille asiakkaille.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

tuotteen yksityiskohdat

Square tins voi ja myynninedistämistarkoituksessa comestic keksi Tin can  


Tuote nro:

MK-2175

Koko:

110X110X128HMM (korkeudensäätö)

Kohokuviointi:

HYVÄKSYÄ

tulostus:

CMYK

Kuvaus :
MK-2175, tasoleipä, joka on valmistettu 0,23 pintalevystä, kansi rullaa ulkopuolelta ja perusrulla , p erfect pienien esineiden ja välipaloja varten tai vain koristeelliseen näyttöön

Houkutteleva muotoilu ja näyttävät hyvin muotia. Tämä tins laatikko on suosittua useimmille asiakkaille.

Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistukseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO omaksuu ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon työn laadun huippuosaaminen, joka kunnioittaa asiakkaitamme. Tuotteemme ovat pääasiassa vienti Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

 

Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: nro 8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, KiinaYksi johtavista Tin Box -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut neliön kantolaukusta, ole hyvä ja myy korkealaatuisia tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, ilmoita meille nyt yksityiskohdista.
Hot Tags: neliön tin can, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöityjä, custom, SEDEX audited, BRC hyväksytty
Pari:Suorakulmainen peltirasia, jossa ikkuna Seuraava:Joululahja-laatikko

Tutkimus

You Might Also Like