Suorakulmainen tinalokero ja tulostus

Suorakulmainen tinalokero ja tulostus

"Suorakulmainen tinalokero ja painatus" on valmistettu 0,28 mm: n tinalevystä, 1-kpl rakenne, CMYK-painatus kulta- tai kiiltävällä lakkauksella tai mattapinnoituksella, mukautettu logon suunnittelu tervetullut, OEM-suunnittelu hyväksytään.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Suorakulmainen tinalokero ja tulostus


Muotti MK-5024

Koko 302x162x16Hmm

OEM mukautettu logosuunnittelu hyväksytään, CMYK OEM-suunnittelu
Yksityiskohdat


K: Mikä on tulostettavan mallin muoto?


V: AI, PDF, PSD tai korkealaatuinen jpg ovat saatavana.

K: Millaista viimeistelyä voimme tehdä?


V: Kuten kiiltävä, matta, säröillä, kumitehosteet jne. Ovat kaikki saatavana. Jopa sekä kiiltäviä että mattotehosteita käytetään yhdessä tinarasiassa (mutta eri alueella).


K: Mahdollisuus muuttaa tinarasian kokoja.


V: Yleensä, jos normaalimuotoisen tinarasian pohja saumataan ulospäin vieritettyllä reunalla, on suhteellisen helppoa muuttaa korkeutta muokkaamalla muotti. Mutta muissa mitoissa ja muissa tapauksissa muotin muokkaaminen maksaa enemmän rahaa ja aikaa.


Yhtenä Kiinan johtavista peltialustojen valmistajista ja toimittajista olemme palveluksessasi SEDEX-auditoidussa ja BRC-hyväksytyssä tehtaassa. Jos olet kiinnostunut suorakaidepalvelinalustasta, jossa on painatus, voit tutustua laatutuotteisiimme vapaasti. Mukautettujen palveluiden ja räätälöityjen tuotteiden osalta ilmoita meille yksityiskohdat nyt.
Hot Tags: suorakulmainen tinalokero ja tulostus, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, räätälöity, SEDEX auditoitu, BRC hyväksytty
Pari:Valmistajan räätälöity iso valssausalusta Seuraava:Räätälöity metallinen tinajääkaappimagneetti

Tutkimus

You Might Also Like