Pyöreä pieni peltikuppimatto

Pyöreä pieni peltikuppimatto

"Pyöreä pieni tinakuppimatto" on valmistettu 0,21 mm: n ensimmäisen luokan tinalevystä, 1 kpl puupohjaisella rakenteella, CMYK-painatus kultaisella viimeistelyllä tai kiiltävällä lakkauksella tai mattapintaisella viimeistelyllä, mukautettu logon suunnittelu tervetullut, OEM-suunnittelu hyväksyä.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Pyöreä pieni peltikupmatto


Muotti MK5007

Koko Halkaisija 80mm

OEM mukautettu logosuunnittelu hyväksytään, CMYK OEM-suunnittelu

MOQ 20000 kpl

Yksityiskohdat


Tuotteen nimi: kuppimattohuopahuopa halvat tinalasinaluset

 

Laadukkaasta korkista valmistetut korkkitaustalevyt ovat kestäviä ja tukevia, pehmeitä koskettamaan, eikä niitä ole helppo murtaa. Luonnollinen havupuu on teksturoitu hyvin, mikä on hajutonta, ja pinta on luistamaton.

Täydellinen päivittäiseen käyttöön ja ruokailuvälineiden koristeeksi. Niitä voidaan käyttää kodinsisustukseen, lusikkatukeen, barware-sarjaan, baaripalvelumattoon

Yhtenä Kiinan johtavista peltialustojen valmistajista ja toimittajista olemme palveluksessasi SEDEX-auditoidussa ja BRC-hyväksytyssä tehtaassa. Jos olet kiinnostunut pyöreästä pienestä tinakuppimatostamme, tutustu vapaasti korkealaatuisiin tuotteisiimme. Mukautettujen palveluiden ja räätälöityjen tuotteiden osalta ilmoita meille yksityiskohdat nyt.
Hot Tags: pyöreä pieni tinakuppimatto, Kiina, valmistajat, toimittaja, tehdas, tukku, räätälöity, räätälöity, SEDEX auditoitu, BRC hyväksytty
Pari:Teekupin metallimattopakkauksen tulostaminen Seuraava:Valmistajan räätälöity iso valssausalusta

Tutkimus

Saatat myös pitää