Round Metal Tin Tray Food

Round Metal Tin Tray Food

MK-5021 Round Metal Tin Tray, joka on valmistettu 0,3 mm: n pintalevystä, jossa on CMYK-tulostus edessä ja yksi yksivärinen tulostus takana, tämä alusta voi myös tehdä liukumista estävän lakan, joten sitä voidaan käyttää tarjoilukaapeina.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Round Metal Tin Tray Food

Tuote nro:

MK-5021

Koko:

D256 * 18Hmm

Kohokuviointi:

Älä suosittele

tulostus:

CMYK + PMS


Kuvaus:
MK-5021 Round Metal Tin Tray, joka on valmistettu 0,3 mm: n pintalevystä, jossa on CMYK-tulostus edessä ja yksi yksivärinen tulostus takana, tämä alusta voi myös tehdä liukumista estävän lakan, joten sitä voidaan käyttää tarjoilukaapeina. Koska tämä tina on päällystetty elintarvikelaatuisella lakalla, se voi olla suoraan kosketuksissa ruoan kanssa. Lokero on kapeneva muoto, joten se voidaan upottaa lopulliseen pakkaukseen


Meistä
Vuonna 2005 perustettu MEIKO TINS INDUSTRIES CO, LTD on erikoistunut erilaisten tinapakkausten valmistamiseen. Tuotteet ovat enimmäkseen suklaata, karkkia, keksejä, teetä sekä lahjoja, kosmetiikkaa jne. MEIKO hyväksyy ja omaksuu vahvan yrityksen ydinarvon Työn huippuosaaminen, joka kunnioittaa asiakkaitamme. Tuotteemme ovat enimmäkseen vienti Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

image003 (001) .jpg


Ota meihin yhteyttä:
Puh: 0086-769-8132 3888
Faksi: 0086-769-8132 3999
Sähköposti: inquiry@meikotins.cn
Verkkosivusto: www.meikotinbox.com
Osoite: No.8, Tianlian East Road, Tianbianin kylä, Shipai Town, Dongguan City 523333, Guangdong, Kiina


Yksi johtavista Round Tin Tray -valmistajista ja toimittajista Kiinassa on varustettu SEDEX-auditoidulla ja BRC: n hyväksymällä tehtaalla palveluksessasi. Jos olet kiinnostunut pyöreästä metallisäiliötasostamme elintarvikkeisiin, ole hyvä ja myy tukkuamme laadukkaita tuotteita. Räätälöidyt palvelut ja omat tuotteet, kerro meille nyt yksityiskohdista.

Pari:Ruokaa Ota yhteyttä pyöreään tarjoiluun Tin-alustalla, jossa ei ole liukastumista Seuraava:Ei

Tutkimus

Saatat myös pitää